Πώς να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει πολυτελές

Μπορεί να κατηγορούν εμάς τις γυναίκες για το ότι είμαστε υπερβολικές και ότι "κολλάμε" στις λεπτομέρειες, όμως αυτές κάνουν τη διαφορά! Εδώ θα ανακαλύψετε πως με μικροαλλαγές στο design εσωτερικού χώρου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι να φαίνεται λες και το έχει διακοσμήσει επαγγελματίας.

Αλλάξτε το παλιό φωτιστικό

Το να κρεμάσετε στην τραπεζαρία ή το σαλόνι ένα μοντέρνο φωτιστικό είναι μία από τις πιο βασικές αλλαγές που χρειάζεται το σπίτι. Θα δώσει νέο αέρα στο χώρο και θα το διακοσμήσει, χωρίς να το "μπουκώνει"!

Προτιμήστε τα κλασικά κομμάτια

Έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα κλασάτα σπίτια διαθέτουν κλασικά κομμάτια σε neutral χρωματικούς τόνους; Και πολύ καλά κάνουν! Γιατί σας δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο, ενώ μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε διακοσμητικό της αρεσκείας σας. Μη χρονοτριβείτε λοιπόν και αντιγράψτε αυτό το vintage στυλ διακόσμησης.

Χρησιμοποιήστε πλακάκια σε σχήμα τούβλου στην κουζίνα

Είναι διαχρονικά, όμορφα και κυρίως δε θα στοιχίσουν μια περιουσία! Μπορείτε να βρείτε στην αγορά οικονομικά, λευκά "brick tiles", όπως τα αποκαλούν και να ανανεώσετε την κουζίνα. Αν θέλετε να δώσετε κάποια έξτρα χρήματα, αγοράστε και βάλτε μια σειρά πλακάκια άλλου χρώματος.

Εξελίξτε τις ενδιάμεσες πόρτες 

Αν μέσα στο σαλόνι ή την τραπεζαρία έχετε φτιάξει ένα μικρό χώρο για το pc ή τα μουσικά όργανα, αυτή η ιδέα θα μεταμορφώσει το σπίτι. Πάρτε μια συρόμενη πόρτα με ωραίο design και δημιουργήστε μια όμορφη γωνιά για τον ελεύθερό σας χρόνο.

Δημιουργήστε μια τεράστια βιβλιοθήκη

Οι μεγάλες βιβλιοθήκες που φτάνουν μέχρι το ταβάνι δίνουν έναν ιντελεκτουάλ αέρα στο σπίτι. Αν δε μπορείτε να βρείτε μια ετοιμοπαράδοτη, μπορείτε να ενώσετε 4-6 μικρές βιβλιοθήκες ώστε να καταλήξετε στο ύψος και μάκρος που επιθυμείς.

Πηγή: www.ediva.gr