5 άτομα, που... εκνευρίζουν κάθε πρωτάρα μαμά



Πριν από λίγες ημέρες φέρατε στον κόσμο τον πρώτο σας παιδί και ακόμα προσπαθείτε να βρείτε τους ρυθμούς σας και να ισορροπήσετε ανάμεσα στην απέραντη ευτυχία και το απόλυτο άγχος.

Ωστόσο, υπάρχουν πάντα κάποια άτομα που με τη στάση τους δεν σας βοηθούν καθόλου, αλλά αντίθετα εντείνουν τα ήδη ταραγμένα νεύρα σας.
  • Ο βοηθός που δεν βοηθά. Υπάρχουν ορισμένοι φίλοι ή συγγενείς, που υποτίθεται ότι έρχονται στο σπίτι σας για να σας βοηθήσουν και να σας ξεκουράσουν. Αντ’ αυτού καταλήγετε να τους εξυπηρετείτε, με αποτέλεσμα να κουράζεστε περισσότερο.
  • Ο επισκέπτης που κάνει αρμένικη βίζιτα. Ενώ βλέπει ότι τα μάτια σας κλείνουν από την κούραση ή ότι θέλετε να κάνετε μπάνιο και να θηλάσετε το μωράκι σας, αυτός εξακολουθεί να αράζει στον καναπέ σας λέγοντας σας να μην ενοχλείστε από την παρουσία του. Θα σας περιμένει να τελειώσετε, για να τα πείτε λιγάκι!
  • Ο άνθρωπος που σας ασκεί κριτική. Μπορεί να είναι η μαμά σας, η πεθερά σας ή ακόμα και μια φίλη σας, σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα θεωρεί λανθασμένο τον τρόπο που αναθρέφετε το μωράκι σας και δεν θα διστάζει να σας το λέει με κάθε ευκαιρία.
  • Ο άρρωστος φίλος. Εκείνος επιμένει ότι πρόκειται απλά για μια αλλεργία και δεν πρέπει να ανησυχείτε, εσείς όμως τον βλέπετε να φτερνίζεται και να βήχει δίπλα στο μωρό σας και θέλετε να ουρλιάξετε!
  • Ο σύντροφος σας που θέλει sex. Είναι ο πατέρας του παιδιού σας και αυτή την περίοδο τον λατρεύετε περισσότερο από ποτέ, όμως αν σας ξαναρωτήσει πότε θα κάνετε sex, σίγουρα θέτει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα!