Κομψές στην Αθήνα Αννα Μαρία - Θεοδώρα

Την καθιερωμένη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 25/09 η Άννα Μαρία με την κόρη της Θεοδώρα και τον μέλλοντα γαμπρό της Μάθιου Κουμάρ.

Κομψές στην Αθήνα Αννα Μαρία - Θεοδώρα: Το Max Mara φόρεμα της μαμάς και η ρομαντική κόρη με βολάν - Τι σημαίνει η πινακίδα Κ13 GRE

Λίγες μέρες πριν τον γάμο τους το Σάββατο 28/09 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, οι μελλόνυμφοι πήραν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου.

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Μαμά και κόρη ήταν πολύ στιλάτες με μίντι φορέματα. Η Άννα Μαρία φόρεσε ένα εμπριμέ μίντι φόρεμα με δερμάτινη ζώνη στη μέση και δίχρωμες γόβες.

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Πρόκειται για το Max Mara Evelin Dress που κοστίζει 720 ευρώ. Λίγες μέρες πριν καμαρώσει και την μικρότερη κόρη της νύφη, η Άννα Μαρία πήγε στην Αρχιεπισκοπή με κομψό look ενώ δεν αποχωρίστηκε τις πέρλες στον λαιμό της. Ολοκλήρωσε το look με μια μικρή μαύρη τσάντα.

αννα μαρια

Όσο για τη μέλλουσα νύφη, η οποία είναι πολύ ψηλή όπως βλέπουμε φόρεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα σε αποχρώσεις του κρεμ και του πράσινου της ελιάς. Το φόρεμά της ήταν από το brand M I S A με έδρα το Λος Άντζελες αξίας 250 ευρώ.

Θεοδώρα γλυξμπουργκ

Το φόρεμά της είχε βολάν στους ώμους και λάστιχο στη μέση. Συνδύασε το φόρεμα με φλατ μπεζ mules με χρυσή αλυσίδα. Κράτησε μια μπεζ τσάντα με χερούλι από τη σειρά Capucines του οίκου Louis Vuitton αξίας 6.300 ευρώ.

Θεοδώρα γλυξμπουργκ

Οι πινακίδες στο λευκό τζιπ που τους μετέφερε ήταν κίτρινες και είχαν πάνω τους τα γράμματα Κ13 GRE.

Θεοδώρα γλυξμπουργκ

Το πρώτο σενάριο αναφέρει πως το "Κ" είναι το πρώτο γράμμα από το όνομά του τέως βασιλιά. Το δε "13" αφορά στο προσωνύμιο "Κωνσταντίνος 13ος". Υποστηρίζεται πως υπήρξε ο 13ος Βασιλιάς με βάση το βυζαντινό τυπικό. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο 11ος και 12ος Κωνσταντίνος ήταν ο παππούς του εκλιπόντος.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο αριθμός "13" έχει να κάνει με το νούμερο του σκάφους όταν κέρδισε το Ολυμπιακό μετάλλιο το 1960. 


Θεοδώρα γλυξμπουργκ

Πηγή: TheTOC.gr