Μπρουκ Σιλντς: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες όταν ήταν 10 ετών!


Η Μπρουκ Σιλντς, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στους Sunday Times, δεν δίστασε να μιλήσει για την αμφιλεγόμενη σχέση με τη μητέρα της, Teri Shields, η οποία την είχε αναγκάσει να ποζάρει γυμνή για το Playboy όταν ήταν μόλις 10 ετών! Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, η Σιλντς εξομολογήθηκε πως εξακολουθεί να νιώθει προστατευτική απέναντι στη μητέρα της, παρά τις δύσκολες αποφάσεις που επηρέασαν την καριέρα της.

«Όλοι ήθελαν να είμαι θυμωμένη μαζί της, αλλά δεν μπορούσα. Καταλάβαινα πόσο ανασφαλής ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Στην ταινία "Pretty Baby" του 1978, όπου υποδύθηκε μια πόρνη σε ηλικία 11 ετών, η Σιλντς αποκάλυψε πως ποτέ δεν θα επέτρεπε στις κόρες της να αναλάβουν έναν τέτοιο ρόλο.

Η ιστορία της ζωής της Μπρουκ έρχεται στο φως μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ της, «Pretty Baby: Brooke Shields», που θα προβληθεί στο Hulu, και υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερες άγνωστες λεπτομέρειες για τις προκλητικές στιγμές της καριέρας της και τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε η μητέρα της. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές με τα όσα θα αποκαλύψει!

Πηγή: gossip-tv.gr