Ελισάβετ Σπανού: Εξιτήριο για το νεογέννητο



Η Ελισάβετ Σπανού στις 7 Ιουνίου, επέστρεψε στο σπίτι μαζί με την νεογέννητη κόρη της και δημοσίευσε δυο στιγμιότυπα κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως χρειάστηκε να μείνει 5 ημέρες μακριά από την κόρη της, καθώς μπήκε σε θερμοκοιτίδα.

Photo-by-Elisavet-Spanou-_-on-May-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-baby-and-hospital..jpg

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Επιτέλους σπίτι όμορφη μου! Μετά από 5 ημέρες που πηγαινοέρχομαι στο μαιευτήριο καθώς η Εμμέλεια αποφάσισε την μέρα που ήταν να φύγουμε πως ήθελε να κάνει «σολάριουμ». Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις μητέρες που περιμένουν τα βρεφάκια τους να βγουν από τις μονάδες αυξημένης φροντίδας… τις μαμάδες που περιμένουν, πιθανά έχοντας υποφέρει οργανικά και οι ίδιες πολύ…να δουν έστω μερικά λεπτά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα… μια μεγάλη αγκαλιά στις μαμάδες και στα μωρά ήρωες!!


Photo-by-Elisavet-Spanou-_-on-May-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-baby-milk-and-hospital..jpg

Μετά από αυτά που είδα και άκουσα αυτές τις μέρες… να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε κάποιες άλλες ηρωίδες… τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μέσα στις ΜΕΝΝ! Τα κορίτσια του δεύτερου ορόφου του @omilosiaso … είστε πραγματικά υπέροχες! Είναι αξιοθαύμαστο και διδακτικό το με ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ προσέχουν… τα μωρά μας!! σε ένα θάλαμο με 30 βρέφη… όσα χέρια και να έχεις..ποτέ δεν είναι αρκετά!!! Ευγένεια και πραγματική τρυφερότητα… σαν να είναι δικά τους! 24 ώρες το 24ωρο εκεί! Προσέχουν ότι πολυτιμότερο έχουμε…!!».

Πηγή: gossip-tv.gr