Η κουκλίστικη βάφτιση της κόρης του Φορτούνη

Το δεύτερο παιδί τους βάφτισαν την Κυριακή 2/05 ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγος του, Ιωάννα Καταραχιά . Το ζευγάρι έδωσε στην κόρη του το όνομα Ανδριάνα.

Για το ζευγάρι ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα και στο πλευρό τους ήταν αρκετοί φίλοι τους.

Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στη ζωή στις 6 Ιουνίου 2023 για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία, μιας και είχε ήδη έναν γιο που σήμερα είναι τριών ετών, τον μικρό Σπύρο, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά επέλεξαν να δώσουν στην κόρη τους το όνομα του άλλου της παππού. "Η κόρη μας θα λέγεται Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα" είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην "Real life" ο Κώστας Φορτούνης. Μάλιστα, βαφτίστηκε την ημέρα των γενεθλίων της και έσβησε το πρώτο της κεράκι.

Το ζευγάρι μετρά ήδη έξι χρόνια κοινής πορείας, ενώ τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Καλαμπάκα, τον τόπο καταγωγής του Κώστα Φορτούνη.

Μαμά και κόρη έφτασαν στην εκκλησία με παρόμοια φορέματα κεντημένα με μαργαρίτες.

Μεταξύ άλλων στη βάφτιση βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του, Ολυμπία Χοψονίδου, ενώ ακολούθησε δεξίωση στα Σπάτα.

Η κουκλίστικη βάφτιση της κόρης του Φορτούνη: Τα παρόμοια φορέματα μαμάς και κόρης και το εντυπωσιακό art de la table

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

χοψονίδου

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Φορτούνης

Πηγή: TheTOC.gr