Ο Άφλεκ δεν φοράει πια βέρα & η JLo αντιδρά ψυχρά όταν τον βλέπει

Οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να ακολουθούν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους, φουντώνουν ακόμα περισσότερο!

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποίησαν μία κοινή δημόσια έξοδο με αφορμή μία σχολική εκδήλωση του παιδιού του ηθοποιού, 47 ημέρες μετά την τελευταία κοινή εμφάνισή τους.

lopez.jpg

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου διαχυτικό μεταξύ του, ενώ κανένας από τους δύο δεν έδειχνε χαρούμενος για τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας προχώρησε σε δηλώσεις στη Daily Mail λέγοντας ότι «ο Μπεν δεν χάρηκε που είδε την JLo όταν έφτασε στην εκδήλωση. Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της δεν αγκαλιάστηκαν, ούτε φιλήθηκαν».

Μάλιστα, μία μέρα μετά τη πολυσυζητημένη συνάντηση του ζευγαριού, ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητό του, χωρίς να φορά τη βέρα του, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν οριστικά και να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ο Μπεν Άφλεκ έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με την σύζυγό του εδώ και αρκετές εβδομάδες.

1675211773522-45424373-lopez-2.jpg

Πηγή: gossip-tv.gr