Ελισάβετ Σπανού: Χώρισε στον 8o μήνα της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή "I love ΣΟΥΚΟΥ" με την Μπέτυ Μαγγίρα ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε ότι χώρισε με τον πατέρα της κόρης, την οποία σκοπεύει να μεγαλώσει μόνη της.

"Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη και συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί. Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει κι εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα "Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”", εξήγησε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού και προσέθεσε:

"Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου, όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας".

Πηγή: TheTOC.gr