Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Με ένα βίντεο μέσα από την αίθουσα των υπερήχων, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονούσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους θαυμαστές της, καθώς όπως -έγραψε- προσπάθησε και περίμενε πολύ γι’ αυτήν την στιγμή.

"Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ να σταθεροποιήσουμε το μωράκι", έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ ακολούθως αποκάλυψε πως μόλις πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε μία αποβολή:

"Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα "αποβολή" και για λίγο απογοητευτήκαμε".

Και κατέληξε: "Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας".

Πηγή: TheTOC.gr