Σούρι Κρουζ: "Έξυπνη και ανεξάρτητη" έφηβη 17 ετών

Η Σούρι Κρουζ, είναι μια νεαρή κοπέλα 17 ετών και έχει εξελιχθεί σε μια "έξυπνη και ανεξάρτητη" έφηβη και αυτό το οφείλει στη μητέρα της Κέιτ Χολμς που την "έσωσε" από την αμφιλεγόμενη θρησκεία του πατέρα της Τομ Κρουζ ο οποίος δεν έχει "κανένα ρόλο" στη ζωή της.

Μαμά και κόρη συχνά εμφανίζονται να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου ζουν μαζί, μοιάζουν σαν δυο φίλες και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.

Αυτή την περίοδο η 17χρονη Σούρι επικεντρώνεται στην προετοιμασία της για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και λέγεται ότι σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα στον χώρο της μόδας.

Μια πηγή είπε στο Dailymail.com: "Η Σούρι κάνει αιτήσεις σε σχολεία παντού. Η μητέρα της προτιμά να μείνει στη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά η μία στην άλλη. Η Κέιτι είναι πολύ περήφανη για αυτήν, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά υπερπροστατευτική".

Αποκάλυψε ακόμα ότι ο Τομ Κρουζ "δεν έχει ρόλο στη ζωή της Σούρι".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η "υπερπροστατευτική" Κέιτι έχει θωρακίσει το μονάκριβο παιδί της από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να απολαύσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, αν ο επταετής γάμος της Κέιτι με τον Τομ Κρουζ είχε αντέξει στον χρόνο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε τελετή Σαηεντολόγων στην Ιταλία το 2006. Ωστόσο, καθώς ο γάμος συνεχιζόταν, πηγές κοντά στην Κέιτι δήλωναν ότι ένιωθε όλο και περισσότερο εκφοβισμένη από την εκκλησία, στην οποία ο Τομ Κρουζ παραμένει πιστός μέχρι σήμερα.

Πλέον, μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία επαφή με τον Τομ Κρουζ και μια πηγή αποκάλυψε ότι ο σταρ του Top Gun δεν έχει "κανένα ρόλο" στη ζωή της κόρης του.

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2012, αναφέρθηκε ότι η Κέιτι είχε επιλέξει να τερματίσει τον γάμο του ζευγαριού λόγω των φόβων για την ανατροφή της κόρης της ως Σαηεντολόγος.

Η απόφασή της να εγκαταλείψει τη θρησκεία και τον γάμο της, προκάλεσε μεγάλη ρήξη μεταξύ των πρώην συζύγων, η οποία οδήγησε στην απόμακρη σχέση του Τομ Κρουζ με την κόρη του.

Μάλιστα, λέγεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε για την Κέιτι όταν μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας μετακόμισαν στο σπίτι τους.

??Οταν η Κέιτι Χολμς αποφάσισε να χωρίσει, εμπιστεύθηκε τον πατέρα της που είναι δικηγόρος διαζυγίων. Ο Μάρτιν Χολμς "βοήθησε την κόρη του να ενορχηστρώσει τον ξαφνικό χωρισμό της κόρης του" από τον ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Τα έγγραφα του διαζυγίου τους αποκάλυψαν ότι η Κέιτι Χολμς θα λάμβανε 400.000 δολάρια κάθε χρόνο από τον πολυεκατομμυριούχο Τομ ως υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου η Σούρι γίνει 18 ετών.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ θα πλήρωνε επίσης τα ιατρικά και οδοντιατρικά έξοδα της Σούρι, καθώς και την ασφάλιση, τα έξοδα εκπαίδευσης και τα δίδακτρα στο κολέγιο. Τα χρήματα φέρονται να πληρώνονται με ηλεκτρονικό έμβασμα.

Όσον αφορά την εκπαίδευση της Σούρι, το ζευγάρι συμφώνησε ότι η κόρη τους δεν θα πήγαινε σε οικοτροφείο.

Η Κέιτι πήρε την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, ενώ στον Τομ είχαν επιτραπεί "ουσιαστικά" δικαιώματα επίσκεψης. Ωστόσο, ο Τομ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με την κόρη του για περίπου μια δεκαετία, και πηγές ισχυρίζονται ότι τώρα έχει μια πολύ μικρή συμμετοχή στη ζωή της.

Σούρι Κρουζ: "Έξυπνη και ανεξάρτητη" έφηβη 17 ετών - Η ζωή μακριά από τον σούπερ σταρ πατέρα της και η μαμά της που την έσωσε

suri cruise

Suri Cruise

Suri Cruise

Πηγή: TheTOC.gr