Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Θα γίνουν γονείς!

Έγκυος η Ανδρομάχη. Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Γιώργος Λιβάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

andromaxi-(2).jpg

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης

Θυμίζουμε ότι οι δύο τραγουδιστές μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο περιοδικό ΟΚ!

Tους τελευταίους μήνες δεν απαντούσατε ευθέως στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πλέον, ήρθε η ώρα να πείτε ότι είστε ζευγάρι;

Ανδρομάχη: Ναι, είμαστε σε μια φάση που είμαστε πολύ καλά.

Γιώργος Λιβάνης: Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι.

Ανδρομάχη: Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας.

Γιώργος Λιβάνης: Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της.

Ανδρομάχη: Δεν είχα να πω πολλά. Ήταν και πολύ βαρετά.

Τελικά, η φιλία σας εξελίχθηκε σε έρωτα.

Γιώργος Λιβάνης: Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω.

Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;

Γιώργος Λιβάνης: Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα.

Ανδρομάχη: Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε.

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης 

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης 

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης 

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης 

Πηγή: gossip-tv.gr