Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει


Η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης θα γίνουν πρώτη φορά γονείς! Το φύλο του μωρού αποκαλύφθηκε και το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για να κρατήσει το μωράκι του στην αγκαλιά του!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, περιμένει... αγοράκι!

Η Ευαγγελία Αραβανή απέχει από την τηλεόραση μετά το My Style Rocks και μεγάλο διάστημα του χρόνου το περνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως ο σύντροφός της, Σπύρος Λαζαρίδης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον Πόρο, λίγους μήνες αφού υποδεχθεί το πρώτο του παιδάκι.

Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε πει για τη μητρότητα: «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή σε επίσημη βραδινή εμφάνιση πριν την εγκυμοσύνη της

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή απείχε συνειδητά από την τηλεόραση, όπως συνειδητά ήθελε και να γίνει μητέρα. 

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή ως κεντρική παρουσιάστρια σε εκπομπή 

Ευαγγελία Αραβανή

H Ευαγγελία Αραβανή σε καλοκαιρινή εξόρμηση

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή θα ντυθεί νύφη, λίγους μήνες μετά την άφιξη του γιου της. 

Πηγή: gossip-tv.gr