Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι κινήσεις που φανερώνουν πόσο δεμένοι είναι

Ο ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα στον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, έχει γίνει αντικείμενο ανάλυσης.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι τόσο αγαπημένοι και ενωμένοι και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Inbaal Honigman μίλησε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello και προσπάθησε να αναλύσει αυτό το ξεχωριστό δέσιμο ανάμεσά τους.

"Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν ένα ισχυρό δέσιμο το οποίο φαίνεται και στον τρόπο που ποζάρουν μαζί σε κάθε δημόσια κοινή εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο".

"Οι δυο τους, στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο ως ίσοι, κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που τα σώματά τους έρχονται κοντά, τα χέρια τους είναι συχνά πιασμένα και οι ώμοι τους ο ένας πάνω στον άλλο, φανερώνοντας το ισχυρό δέσιμό τους".

H ειδικός τονίζει ακόμα ότι παρά το ισχυρό τους δέσιμο, οι δυο τους αφήνουν χώρο στον άλλο για προσωπική ανάπτυξη και αποτέλεσμα είναι σε πολλές κοινές πόζες τους κοιτούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η ειδικός τονίζει ότι το μυστικό που εξασφαλίζει την μακροχρόνια πορεία του γάμου τους είναι η φιλία που έχουν αναπτύξει οι δυο τους.

"Η φιλία και η αλληλοστήριξη είναι ο κορμός της σχέσης των Κλούνεϊ", καταλήγει η ειδικός.

H σχέση του Τζορτζ με την Αμάλ ξεκίνησε το 2013 και στο τέλος της χρονιάς κυκλοφόρησαν τα πρώτα κοινά τους στιγμιότυπα στη λίμνη Κόμο όπου ο ηθοποιός έχει ένα υπέροχο σπίτι.

"Ένας κοινός μας φίλος θα ερχόταν να με δει και μου είπε ότι θα φέρει μια φίλη του", είχε πει ο Τζορτζ που ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Βενετία.

Τρία χρόνια αργότερα, το 2017, οι δυο τους απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους Έλα και Αλεξάντερ, τα οποία δεν έχουμε δει ποτέ αλλά ο πατέρας τους μιλάει συχνά για τις... περιπέτειές τους.

Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι απλές κινήσεις τους που φανερώνουν πόσο αγαπημένοι και δεμένοι είναι

Amal Clooney

Amal Clooney

amal clooney

AMAL CLOONEY

Πηγή: TheTOC.gr