Η Τάμτα χαλαρώνει κάνοντας σκι στην Ελβετία

Η Τάμτα έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας για να απολαύσει την εορταστική ατμόσφαιρα και φυσικά, το σκι!

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τις περιπέτειές της στις χιονοδρομικές πίστες και τις εξορμήσεις της στην Ελβετία. Για ακόμη μία φορά, το στυλ της κλέβει την παράσταση, αφού η Τάμτα επέλεξε μία εντυπωσιακή φόρμα του σκι και ένα εκκεντρικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ασφαλώς, η Τάμτα δεν ταξίδεψε μόνη μέχρι την Ελβετία. Στην παρέα της βρισκόταν και η μοναχοκόρη της Άννυ, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στα χιόνια μαζί με την κόρη της, σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί της, αφού η Άννυ προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τάμτα πέρασε χαλαρές στιγμές στην Ελβετία εκμεταλλευόμενη τις ημέρες των γιορτών. Η επιστροφή της στην Ελλάδα περιλαμβάνει προετοιμασία για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η Τάμτα χαλαρώνει κάνοντας σκι στην Ελβετία - Η εντυπωσιακή φόρμα που φόρεσε [εικόνες-βίντεο]

ΤΑΜΤΑ

ΤΑΜΤΑ

ΤΑΜΤΑ

ΤΑΜΤΑ

ΤΑΜΤΑ

Πηγή: TheTOC.gr