Ο κύβος ερρίφθη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Στο όνομα που θα έχει η μικρή τους κόρη κατέληξαν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κοζάρη. Το ζευγάρι, που εδώ και πέντε μήνες έχει στην ζωή του την κόρη του, έχει ήδη προχωρήσει σε ονοματοδοσία, όμως θα ακολουθήσει και το μυστήριο της βάφτισης.

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Η ονοματοδοσία στην κόρη μας έχει γίνει ήδη. Η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο, λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί".

Σε ό,τι αφορά στο όνομα της μικρής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, θα είναι η σύνθεση δύο ονομάτων: του πατέρα του Πάνου Μουζουράκη που έχει φύγει από τη ζωή, το οποίο είναι Ευάγγελος, αλλά και εκείνο της μητέρας του, που λέγεται Ελένη. Κοινή επιθυμία του ζευγαριού ήταν η κόρη του να ακούει σε ένα όνομα που θα τιμά αυτούς τους δύο ανθρώπους.

O τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την χαρά του για τον ερχομό της κόρης του. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του: "Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο και δεν το περίμενα. Επειδή πιστεύω, όχι μόνο στον Θεό, και στον Άγιο Βασίλη, και στο "ζήτα και θα σου δοθεί”, εμένα μου ήρθε αργότερα από τη στιγμή που το ζήτησα γιατί έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου".

Πηγή: TheTOC.gr