Εύα Τσιμιτσέλη: Μια κούκλα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Εύα Τσιμιτσέλη είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 10 ετών που κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, την είδαμε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Κουραμπιέδες με χιόνι", την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα Village Cinemas στο The Mall στο Μαρούσι.

Αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη νυν σύντροφό του, την πρώην σύζυγό του με τον σύντροφό της και φυσικά την όμορφη κόρη του Εύα.

Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί και ήταν ντυμένοι ασορτί.

Η 10χρονη Εύα φόρεσε ένα μαύρο μπουκλέ μίνι φόρεμα με μαύρο καλσόν και λουστρίνι φλατ μπαλαρίνες. Αυτή ήταν μια σπάνια εμφάνιση της Εύας Τσιμιτσέλη, η οποία είναι ένα όμορφο καστανόξανθο κορίτσι.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στις τηλεοπτικές κάμερες για την κόρη του:

"Ήρθε η ώρα μετά από δύο χρόνια που είχα την ταινία στα χέρια μου, να φύγει από εμένα και να περάσει στα μάτια των θεατών επιτέλους. Στην κόρη μου, Εύα άρεσε πολύ η ταινία. Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη ακόμα. Αν είμαι καλός άνθρωπος και καλό παιδί, κάποιος θα μου φέρει το δώρο μου. Και θα πρέπει όλοι να το πιστεύουμε."

Στο σινεμά βρέθηκε και η πρώην σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

Εκεί ήταν και η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού -η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Μάλιστα, φόρεσε ένα κατακόκκινο, μάξι στράπλες φόρεμα και πόζαρε δίπλα στον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ταινία "Κουραμπιέδες με χιόνι", σε σενάριο Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου, Αγνής και Χάρη Χιώτη, θα βγεί στους κινηματογράφους την Πέμπτη.

Εύα Τσιμιτσέλη: Μια κούκλα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της στην πρεμιέρα του πατέρα της

Τσιμιτσέλης

Τσιμιτσέλης

Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού

Πηγή: TheTOC.gr