Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύτηκε η ηθοποιός

Δήμητρα Ματσούκα: "Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον Πέτρο Κόκκαλη, μπορεί  αυτή τη στιγμή να είχα παιδί" | Enimerotiko.gr

Με ένα απλό, λιτό λευκό φόρεμα έφτασε στην εκκλησία η Δήμητρα Ματσούκα και τα πρώτα πλάνα πρόβαλε αποκλειστικά η εκπομπή, Πρωινό Σουσού.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε στο κέντρο της Αθήνας με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Δούκισσα Νομικού, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης, συνεργάτες της Δήμητρας Ματσούκα στο θέατρο.

dimitra-matsouka.jpg

Οι φήμες έλεγαν ότι ο γάμος θα γινόταν στις 7 Δεκέμβρη, όμως το ζευγάρι τελικά κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες και να παντρευτεί 1η Δεκεμβρίου.

Να σας θυμίσουμε την αναγγελία του γάμου:«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής»

Πηγή: gossip-tv.gr