Κυριακίδης - Μουρίκη: Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω”, βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Εφη Μουρική, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και για το ότι δεν απέκτησαν παιδιά.

Σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε "εύκολα", εμφανώς αστειευόμενος, για να συμπληρώσει η σύζυγός του Έφη Μουρίκη: "Εγώ Αθήνα, ο Βλαδίμηρος Θεσσαλονίκη. Εγώ, στο Εθνικό Θέατρο, ο Βλαδίμηρος, Κρατικό".

"Ήρθε να παίξει σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν στο Κρατικό και έπεσε πάνω μου", είπε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

"Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά", απάντησαν και οι δύο. Η Έφη Μουρίκη πρόσθεσε: "Δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους". "Το ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε και τραβήξαμε τα χέρια. Και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Βρήκα το τηλέφωνό της και είπα: "θα έρθεις Θεσσαλονίκη ξανά” μου λέει: "για ποιο λόγο”;", συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. "Είναι Θείο δώρο ο έρωτας", είπε η Έφη Μουρίκη.

Σχετικά με ποια είναι η τεχνική για να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι τα σκαμπανεβάσματα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αρκετή δόση χιούμορ, απάντησε: "Η γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι έχει ένα παιδί απέναντί της και ότι θα το μεγαλώσει σωστά (γέλια). Και ο άνδρας πρέπει να καταλάβει ότι "πρέπει να σταματήσω να σπάω τα νεύρα της γυναίκας μου”".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν απέκτησαν παιδί η Έφη Μουρίκη εξήγησε: "Το πιο σημαντικό είναι ότι βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε, πέρασαν κάποια χρόνια, δεν έγινε και από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω γιατί η ζωή προχωράει".

Κυριακίδης - Μουρίκη: Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά δεν έγινε - Αποφασίσαμε να πάμε παρακάτω

Πηγή: TheTOC.gr