Σοκάρει η Σάρον Στόουν για την παρενόχλησή της

Μία από τις πολλές φορές που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στην μακρόχρονη καριέρα της αποκάλυψε σε podcast η Σάρον Στόουν (Sharon Stone).

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι την δεκαετία του 1980, ο τότε επικεφαλής της Sony, στην πρώτη μάλιστα γνωριμία τους, δεν δίστασε να της δείξει το πέος του, με σκοπό να τον ικανοποιήσει.

Μιλώντας στο podcast της Κέλι Ρίπα, η Στόουν περιέγραψε πως όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, την κάλεσαν στο γραφείο του τότε μεγαλοστέλεχους της εταιρίας.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη… πήγα στο γραφείο του και ήταν πίσω στη δεκαετία του ’80 και ο καναπές ήταν ουσιαστικά στο πάτωμα. Ήταν εκείνοι οι πολύ χαμηλοί καναπέδες και τα γόνατά μου έφταναν στον λαιμό μου», περιγράφει για εκείνη τη μοιραία συνάντηση.

Ο τότε επικεφαλής – που δεν τον κατονομάζει – την πλησίασε και της είπε: «Είναι αλήθεια αυτά που λένε για σένα, είσαι υπέροχη. Δεν έχουμε δει καμία σαν εσένα εδώ και δεκαετίες. Όλοι μιλούν για σένα. Είσαι τόσο έξυπνη, όμορφη και αυτά τα μαλλιά…».

«Μετά, ήρθε ακριβώς μπροστά μου και είπε “αλλά πρώτα…”, και έβγαλε το πέος του ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου», είπε η ηθοποιός.

Φυσικά ήμουν πολύ νέα και αυτό που κάνω όταν είμαι νευρική, γιατί βασικά είμαι ένα πολύ ζωηρό άτομο, άρχισα να γελάω.

Άρχισα να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα και δεν μπορούσα να σταματήσω. Έπαθα υστερία» περιγράφει η θρυλική πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω οπότε δεν ήξερε τι να κάνει. Έτσι, το πήρε από μπροστά μου και πέρασε από την πόρτα πίσω από το γραφείο του. Νόμιζα ότι έφυγε οπότε δεν ήξερα τι να κάνω.

Η Στόουν είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ανέφερε ποτέ αυτή την ίστορία ούτε κατήγγειλε το γεγονός γιατι «η Sony δεν θα με προσλάμβανε ποτέ ξανά».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/