Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Μαζί για βουτιές στην Άνδρο - Το μαγιό που εντυπωσίασε

Στην Άνδρο, τον αγαπημένο τους προορισμό, περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη.

Οι δύο νέοι τον τελευταίο καιρό δεν δημοσιεύουν τις στιγμές που περνούν μαζί, όμως σήμερα δεν ήταν μια τέτοια ημέρα. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη απολαμβάνουν τον ήλιο και τις ομορφιές του νησιού.

Σήμερα βρέθηκαν μαζί στην παραλία, πιθανόν στα Άχλα της Άνδρου, με τα γαλαζοπράσινα νερά, εκεί όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Μετά την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τα παιχνίδια που έκανε στην αδελφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου, ακολούθησε το post της Γαίας Μερκούρη.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram φαίνεται το νεαρό κορίτσι να ποζάρει μόνο του αλλά και με τον σύντροφό της, τον οποίο απαθανάτισε και μόνο του, σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο.

Εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της Γαίας, τα βλέμματα έκλεψε και το κατάλευκο μαγιό της.

"Μαζί" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Γαία Μερκούρη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gaia (mercuri stegerhoek) (@gaiamercurii)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εργάζονται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του Μάκη Παντζόπουλου και φυσικά βρίσκουν χρόνο για βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Η Γαία είχε τονίσει στις πιο πρόσφατες δηλώσεις της: "Είμαι ερωτευμένη! Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ’ ό,τι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής".

Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Μαζί για βουτιές στην Άνδρο - Το μαγιό που εντυπωσίασε [Εικόνες]

ΓΑΙΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Πηγή: TheTOC.gr