Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Έχασα το λίφτινγκ στα 44 μου - Τι να κάνω; Να σταματήσω να γερνάω;"

Την αντίθεσή της στα πρότυπα ομορφιάς που υπαγορεύει η βιομηχανία του θεάματος εξέφρασε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε συνέντευξή της στην εκπομπή "The Howard Stern Show". Η 58χρονη ηθοποιός, που δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, δήλωσε σκωπτικά: "Ειλικρινά νομίζω ότι έχασα το λίφτινγκ προσώπου, το παλιομοδίτικο, το καλό, αυτό που κάνεις όταν είσαι 44 ετών".

Αναφερόμεενη στα σχόλια ηλικιακού ρατσισμού που κατά καιρούς δέχεται, σημείωσε: "Δεν περνάω πολύ χρόνο στον καθρέφτη. Εννοώ πως είμαι ευπαρουσίαστη. Δεν μου αρέσει πραγματικά να κοιτάζω τον εαυτό μου. Θέλω να πω πως νομίζω ότι είμαι μια χαρά". Στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας πως ρωτάει συνεχώς τους συνεργάτες της για το μπότοξ: "Ρωτάω αν είναι πολύ αργά. Αυτοί μου λένε πως όχι μόνο φαίνομαι ξεκούραστη, αλλά μοιάζω με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο".

Ξακαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με όσους επιλέγουν να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις. "Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή και γιατί δίνεται τόση μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση, ειδικά και κυρίως στις γυναίκες. Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν του "And Just Like That…”, υπήρχαν τόσα πολλά και ατελείωτα άρθρα για την "αξιοπρεπή γήρανση" και τα μαλλιά μου που είναι γκρίζα", ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολούθως, επισήμανε και το γεγονός πως συχνά τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά για άντρες και γυναίκες στο θέμα της γήρανσης: "Κάθομαι δίπλα στον Andy Cohen, του οποίου το κεφάλι είναι γεμάτο γκρίζα μαλλιά, και δεν το έχετε αναφέρει καθόλου αυτό και κατέληξε: "Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα βγαίνοντας από την πόρτα".

Αναφέρθηκε και σε προηγούμενες δηλώσεις της για τον ηλικιακό ρατσισμό - στην Vogue το 2021- λέγοντας: "Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε απόλυτα εντάξει με αυτό όπου είμαστε τώρα, σαν να τους αρέσει σχεδόν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσικά και να μην δείχνουμε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα" και συμπλήρωσε: "Ξέρω πώς είμαι. Δεν έχω καμία επιλογή; Τι θα κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;".

Πηγή: TheTOC.gr