Η αποφοίτηση του γιου της Νόνης Δούνια και η μεγάλη συγκίνηση

Η Νόνη Δούνια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη ο οποίος είναι δημοσιογράφος και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt". Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, τον 18χρονο Στάθη και τη 17χρονη Ρία.

Πριν από λίγες ώρες, ο 18χρονος Στάθης Μουρατίδης αποφοίτησε από το σχολείο και οι γονείς και η αδελφή του ήταν εκεί για να τον καμαρώσουν. Όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Νόνη Δούνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Στάθης Μουρατίδης αποφοίτησε από ιδιωτικό σχολείο της Κηφισιάς.

Στη μια από τις φωτογραφίες είδαμε τα δύο αδέλφια να ποζάρουν μαζί. Ακόμα σε άλλη φωτογραφία όπου ποζάρει όλη η οικογένεια, η Δούνια σημείωσε ότι έπεσε πολύ κλάμα... Η ίδια, βαθιά συγκινημένη για την αποφοίτηση του γιου της σημείωσε μπορεί ένας κύκλος να κλείνει, ένας νέος όμως ξεκινά.

Πριν από λίγες μέρες, ο γιος της Νόνης Δούνια έκλεισε τα 18 και η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφίες του και κάποιες σκέψεις της.

"18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας", γράφει η Νόνη Δούνια και μοιράζεται δύο φωτογραφίες με τον γιο της μία από όταν ήταν μωρό και μία σήμερα.

Πολύ κλάμα... : Η αποφοίτηση του γιου της Νόνης Δούνια, η κούκλα αδελφή και η μεγάλη συγκίνηση

δουνια

δουνια

δουνια

δουνια

νονη δουνια

Πηγή: TheTOC.gr