Αναστασία Καίσαρη: Βάφτιση υπερπαραγωγή στην Μύκονο

Βάφτιση υπερπαραγωγή στη Μύκονο έτοιμάζει η Αναστασία Καίσαρη, η οποία έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της το καλοκαίρι του 2022.

Η κόρη του Κώστα Καίσαρη και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο σύζυγός της, Thomas Persy, έχουν αποκτήσει δύο κόρες και προετοιμάζουν τη βάφτιση της μικρής κόρης τους.

Όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Ηappy Day της Παρασκευής, η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διαδικασία διοργάνωσης μιας πολύ λαμπερής βάφτισης στη Μύκονο. Το ιερό μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο κοσμοπολίτικο νησί και θα είναι ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα της σεζόν.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Και στα social media όμως, η Αναστασία Καίσαρη κάνει σπάνια αναρτήσεις, ενώ το περιεχόμενό της αφορά κυρίως στη δουλειά της.

Ο διπλός γάμος με τα δύο νυφικά

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ο καθολικός γάμος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας. Η Αναστασία Καίσαρη φόρεσε νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, µε την οποία είναι φίλες.

Το υπέροχο και διαφορετικό νυφικό της ήταν κλειστό στο λαιμό ενώ άνοιγε σε γραμμή Α. To νυφικό που είχε φορέσει στον καθολικό γάμο ήταν στενό με πολύ εντυπωσιακά μανίκια.

Αναστασία Καίσαρη: Βάφτιση υπερπαραγωγή στην Μύκονο για τη δεύτερη κόρη της


ΚΑΙΣΑΡΗ

αναστασία καίσαρη

ΚΑΙΣΑΡΗ

ΚΑΙΣΑΡΗ

ΚΑΙΣΑΡΗ

ΚΑΙΣΑΡΗ

Πηγή: TheTOC.gr