Βασίλης Καρράς: Το στενό περιβάλλον του διαψεύδει ότι θα κατέβει υποψήφιος - "Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του"



Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η ανάρτηση του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, ο οποίος ανέφερε ότι ο Βασίλης Καρράς θα είναι υποψήφιος με την παράταξή του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα, δημοσίευσε και κοινές φωτογραφίες από την έξοδό του με τον τραγουδιστή. "Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας", αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

"Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα" πρόσθσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, Θάνο Βάγιο, το στενό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά διαψεύδει την είδηση.

"Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον Δήμαρχο, δεν θέλησε να κάνει καμία τοποθέτηση, ωστόσο ο στενότερος συνεργάτης του Βασίλη Καρρά, ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του επί 30 χρόνια, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο τραγουδιστής θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές", ανέφερε ο δημοσιογράφος.

"Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του η οποία είναι σε πάρα πολύ καλό στάδιο βελτίωσης και οι επόμενες συνεργασίες του", συμπλήρωσε.

Πηγή: TheTOC.gr