Πατέρας για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Χαρίτος - Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου



Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους περνούν ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου, καθώς η ηθοποιός σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Με μία φωτογραφία στο Instagram, η καλλιτέχνιδα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες", ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Το ζευγάρι μετρά 14 χρόνια κοινής ζωής, με τον σκηνοθέτη να γίνεται για δεύτερη φορά πατέρας καθώς έχει ήδη έναν 15χρονο γιο.

"Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Το παιδί μου το αναγνώρισα κανονικά από την πρώτη στιγμή και μένει τόσο μαζί μου όσο και με τη μητέρα του" είχε πει στον ΑΝΤ1 για το παιδί του.

Παρότι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ο Λευτέρης Χαρίτος στη συγκεκριμένη συνέντευξη είχε μιλήσει και για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, με πολύ τρυφερά λόγια.

"Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου" είχε αναφέρει.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει τον λόγο σε δική της συνέντευξη, επίσης στον ΑΝΤ1.

"Θα παντρευτώ μόνο όταν επιτραπεί ο γαμος σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή και στους ομοφυλόφιλους, τώρα δεν επιτρέπεται. Αν ειναι να κάνω κάτι θα κάνω σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους. Είναι παράλογο το 2021 να μιλάμε για ίσα δικαιώματα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχουμε εκπολιτιστεί ενώ υπάρχει τόση αδικία" είχε δηλώσει η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Χαρίτος - Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου [εικόνα]

Πηγή: TheTOC.gr