Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου στον... Ριζοσπάστη



Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, πρόκειται α παντρευτεί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η αναγγελία του γάμου τους ζευγαριο’ύ μάλιστα, έγινε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου, θα παντρευτεί σε Δήμο της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιανουάριο με ανάρτησή της στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα "μικρό μυστικό" που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά "διπλά". Είναι το λεγόμενο "δύο σε ένα". Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό", είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Πριν τρεις εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως περιμένει κορίτσι, ενώ η ίδια συνεχίζει κανονικά όλες τις δραστηριότητές της.

"Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες", δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό "OK!" και πρόσθεσε: "Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του", έχει δηλώσει.

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου στον... Ριζοσπάστη [εικόνα]

ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΔΑΝΙΑΣ

μαλεσκου

Πηγή: TheTOC.gr