Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της - "Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι"



Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο. Την είδηση ανακοίνωσε το περιοδικό People, το εξώφυλλο του οποίου φιλοξενεί το ζευγάρι.

"Η Μαρία Μενούνος πρόκειται να γίνει μαμά! Ο παρουσιαστής και σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο τους μωρό", επιβεβαιώνει εκπρόσωπος του ζευγαριού, όπως αναφέρει η ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram.

"Μετά από μια δεκαετία προσπαθώντας τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοηθά να συλλάβουμε το μωρό μας", ανέφερε η 44χρονη παρουσιάστρια, ελληνικής καταγωγής, εννοώντας προφανώς κάποια παρένθετη μητέρα.

"Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που αυτή η ψυχή θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία" πρόσθεσε.

Πριν από δύο χρόνια, η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει για τον Γολγοθά της, αφού για χρόνια προσπαθούσε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την επέμβαση στο κεφάλι, ο γιατρός της συνέστησε να μην συνεχίσει τις εξωσωματικές. Τότε, η ίδια αποφάσισε να καταφύγει στη λύση της παρένθετης μητέρας. Όμως και πάλι είχε αντιμετωπίσει τρομερές δυσκολίες.

Μιλώντας στο Today είχε δηλώσει πως εκείνη και ο σύζυγός της είχαν βρει μία παρένθετη μητέρα που "αγαπούσαν" αλλά ούτε αυτό προχώρησε.

"Αρχίζεις να σκέφτεσαι: ‘Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Είναι σημάδι; Είναι μήνυμα πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά;" έλεγε τότε η διάσημη παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μενούνος είναι μαζί με τον σύζυγό της πάνω από 20 χρόνια και παντρεύτηκαν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή: TheTOC.gr