Η Βίκυ Καγιά καρφώνει τη Σοφία Χατζηπαντελή: "Δεν μιλούσαμε ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση"Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο "MEGA Καλημέρα" και απάντησε στις φήμες για το Shopping star, την Σοφία Χατζηπαντελή και για το εάν θα ξαναέκανε πρωινό.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το Shopping star, αλλά και για την κριτική επιτροπή του My style rocks.

"Δεν με απασχολεί τι γράφεται, ότι θα με αντικαταστήσει η Ζενεβιέβ στο "shopping star". Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Οι συζητήσεις γίνονται μετά τον Απρίλιο, γιατί βιάζεστε;", είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

"Δικαιούμαι ένα καλοκαίρι, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου και την καριέρα μου;", συμπλήρωσε.

Για το GNTM και την συμμετοχή του Δημήτρη Σκουλού σε ριάλιτι στυλ και μόδας ανέφερε πως, "δεν έχω πληγωθεί από δημοσιεύματα. Δεν έχω δει τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο "My style rocks". Mε την Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, δεν μιλούσα ποτέ. Είχα τυπική επαγγελματική σχέση".

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε το unfollow της Χατζηπαντελή λέγοντας πως, "μικρά παιδιά 25 χρόνων… καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει".

Στο ερώτημα αν θα ξαναέκανε πρωινό η Βίκυ Καγιά είπε "αν θα έκανα πρωινό; Έχεις πάρα πολλή πλάκα! Το μυστικό για μια σχέση είναι ότι, δεν υπάρχει μυστικό, θέλει δουλειά κάθε μέρα", τόνισε κλείνοντας.


Πηγή: TheTOC.gr