Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που είχε στη γέννα


Επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους. Η γνωστή influencer έλαβε εξιτήριο από το μαιευτήριο, χθες Παρασκευή, αλλά απέφυγε να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, μίλησε για τις δυσκολίες του τοκετού μέσω αναρτήσεων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως γέννησε με καισαρική, καθώς προσπαθούσε για περισσότερες από 20 ώρες να γεννήσει φυσιολογικά.

"Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε για 20 ώρες… αλλά η θέση του μωρού δε βόλεψε. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική, γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι η influencer είχε κάνει εισαγωγή στο μαιευτήριο για να γεννήσει, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και τελικά η είδηση ότι γέννησε έγινε γνωστή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Η ίδια με ανάρτησή της είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην καλούν στο τηλέφωνο ούτε εκείνη, ούτε τον σύντροφό της, καθώς δεν επιθυμούσαν να κάνουν καμία δήλωση για τη γέννηση του παιδιού τους.

"Ευχαριστώ πολύ για τα απεριόριστα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω", είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.

Υπενθυμίζεται πως ο σύντροφός της και νέος μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Στη δική του πρώτη ανάρτηση είχε σημειώσει ότι "οι μαμάδες είστε ηρωίδες".

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που είχε στη γέννα - ’’Προσπαθούσα 20 ώρες για φυσιολογικό τοκετό, ανέβασα πυρετό’’

Πηγή: TheTOC.gr