Θλίψη στο παλάτι για την προδοσία του Χάρι και της Μέγκαν: "Παραιτηθείτε αν είστε τόσο ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι"



Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν προκάλεσε φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία, αν και μέχρι στιγμής δεν αποκάλυψαν κάτι που δεν γνωρίζαμε. Το ζευγάρι δημοσίευσε πολλές προσωπικές του στιγμές και στο μεταξύ πέταξε κάποια καρφιά στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ωστόσο, το παλάτι φοβάται ότι "η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητηριώδης" με τα δημοσιεύματα να θέλουν τους βρετανούς royals να βρίσκονται σε κατάσταση θλίψης μετά την "πονηρή και ύπουλη επίθεση" στην οικογένειά τους, καθώς εκφράζονται ανησυχίες ότι η συνέχεια θα είναι πολύ πιο "εμπρηστική".

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κατηγορούνται ότι στόχος τους είναι να "ρίξουν τη μοναρχία" μετά την συνεχιζόμενη επίθεσή τους στη βασιλική οικογένεια.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναστατώθηκαν ιδιαίτερα από την κριτική της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και της κληρονομιάς της στην Κοινοπολιτεία, την οποία χαρακτήρισαν υποτιμητικά ως "Empire 2.0".

Στα πρώτα τρία επεισόδια του προγράμματος - που ονομάστηκαν "Megflix" από τους κριτικούς και είναι μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τον γίγαντα του streaming παρουσιάζουν την "ιστορία αγάπης" τους, κάνοντας ωστόσο μια πονηρή και ύπουλη επίθεση στην οικογένεια του Χάρι και στον θεσμό του Στέμματος.

Μια βασιλική πηγή είπε στους Times ότι "η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητηριώδης", μετά τα τρία πρώτα επεισόδια που επικεντρώθηκαν στον τρόπο που ο βρετανικός Τύπος μεταχειρίστηκε τη Μέγκαν πριν από τον αρραβώνα τους κάνοντας αναφορές που ήταν ρατσιστικές.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των επεισοδίων, υπήρξαν εκκλήσεις προς τους Σάσεξ να παραιτηθούν από τους τίτλους τους δεδομένου ότι είναι "τόσο ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι" για τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια, ενώ οι ίδιοι οι royals φέρεται να είναι "σε κατάσταση θλίψης" μετά την δημοσίευση του ντοκιμαντέρ.

Ακόμα, οι κοντινοί άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν ότι είναι βαθιά αναστατωμένοι για το βάθος της "επαίσχυντης και δειλής" προδοσίας του ζευγαριού προς την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ κοροϊδεύοντας το έργο της και κάνοντας υποτιμητικές αναφορές.

μεγκαν

ΜΕΓΚΑΝ ΧΑΡΙ

Harry William

harry meghan

Πηγή: TheTOC.gr