Ρούλα Ρέβη: "Δεν έζησα παιδικά χρόνια - Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο"Η Ρούλα Ρέβη ήταν καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή της ΕΡΤ "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν".

Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια που, όπως είπε, δεν έζησε όπως θα έπρεπε αλλά και στους λόγους που την έκαναν να πάρει την απόφαση να σταματήσει το σχολείο.

"Είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου από μικρή. Δεν ήμουν μετέωρη στις αποφάσεις μου, πάντα ήμουν αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία. Όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα και στο σπίτι, και την καθημερινότητα, τους γονείς κτλ, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα.

Τώρα που έχω παιδιά το καταλαβαίνω. Αν μπεις μέσα στα προβλήματα, πάει το άλλο κομμάτι, το αγνό. Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο. Μέσα στο μυαλό μου γύριζε αυτό πάρα πολύ. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου καθόλου. Αυτό προέκυπτε από διάφορα πράγματα. Δεν ήταν κάποιος δίπλα μου να το καταλάβει, να το προλάβει. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο πίστευαν ότι αυτό πάει μόνο του, ότι δεν ήταν ένα από τα προβλήματά μας" είπε η Ρούλα Ρέβη.

Στη συνέχεια, η γνωστή φωτογράφος εξήγησε πώς πήρε αυτή την απόφαση.

"Δεν περίμενε κανείς ότι θα σταματούσα το σχολείο. Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο σχολείο, το χαιρέταγα και έφευγα. Δεν έκανα καμιά τρέλα ότι πήγαινα και διασκέδαζα ας πούμε. Ήμουν σκεπτική γιατί ήμουν 17, μια ηλικία ζόρικη που ψάχνεσαι. Γύρναγε εβδομάδες στο μυαλό μου. Κάθε μέρα ήμουν και πιο αρνητική. Πίστευα ότι θα πέρναγε αλλά δεν.

Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο. Ήταν μια χρονιά κακή. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε. Ήταν μια κακή χρονιά, ήταν όλα τα οικογενειακά μαζί, ήταν το τέλος μιας σκληρής και άγριας εφηβείας… Είχα κάνει ήδη πολλές επαναστάσεις μέχρι τότε" εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Δεν έζησα παιδικά χρόνια - Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο

Πηγή: TheTOC.gr