Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι: Το βελούδινο διαζύγιο χάρη στο "μπετόν αρμέ" προγαμιαίο συμβόλαιο - Οι τεράστιες περιουσίες



Πώς χωρίζονται δύο τεράστιες προσωπικές περιουσίες που επί δεκατρία χρόνια γάμου δύο σούπερ σταρ αποτελούσαν κοινή περιουσία του ζευγαριού; Το ερώτημα αφορά το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Τομ Μπρέιντι, κορυφαίο αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, εξαιτίας των προβλημάτων που υπήρχαν στην σχέση τους.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Ζιζέλ είχε εγκαταλείψει την κοινή τους οικογενειακή οικία στην Φλόριντα και πλέον, έχει εγκατασταθεί στην Κόστα Ρίκα.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το σούπερ μόντελ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στην κομητεία Γκλέιντς της Φλόριντα, και η λύση του γάμου τους οριστικοποιήθηκε αμέσως. Η πλευρά του Μπρέιντι δεν προέβαλε καμία αντίρρηση.

Τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους και οι τεχνικές λεπτομέρειες αφορούν τους δικηγόρους που στην περίπτωση του χρυσού ζευγαριού φαίνεται ότι είχαν κάνει άριστη προεργασία.

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν είχαν "ένα καλά θωρακισμένο προγαμιαίο γάμο" που επέτρεψε το διαζύγιό τους να διευθετηθεί γρήγορα, σύμφωνα με πηγές που αποκαλύπτει η εφημερίδα Page Six.

Ενώ ο καθένας τους ξεχωριστά απίστευτα πλούσιος, το προγαμιαίο συμβόλαιο επέτρεψε την ταχύτατη κατανομή των περιουσιακών τους στοιχείων.

Μια πηγή ανέφερε: "Συντάχθηκε ένα θωρακισμένο προγαμιαίο γάμο πριν παντρευτούν το 2009. Και οι δύο έχουν τις δικές τους ξεχωριστές επιχειρηματικές οντότητες, οπότε ο διαχωρισμός του πλούτου τους δεν ήταν τόσο περίπλοκος τελικά. Ο μόνος σημαντικός - και ίσως κάπως πιο δύσκολος - παράγοντας ήταν η διαίρεση του τεράστιου χαρτοφυλακίου ακινήτων τους".

Πιστεύεται ότι ο 45χρονος Μπρέιντι, 45 ετών, θα διατηρήσει την έπαυλη αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων που είναι υπό ανέγερση στο Indian Creek Island του Μαϊάμι. Πρόκειται για έναν οικογενειακό παράδεισο που το 2020 το ζευγάρι είχε αποφασίσει να οικοδομήσει στο αποκαλούμενο "καταφύγιο δισεκατομμυριούχων", μια έκταση που αγόρασαν, γκρέμισαν την πολυτελή κατοικία που υπήρχε εκεί και άρχισαν να φτιάχνουν το σπίτι των ονείρων τους.

Η δε New York Post ανέφερε ότι πριν από το διαζύγιό τους, η Βραζιλιάνα σταρ της πασαρέλας και αφοσιωμένη μητέρα, αγόρασε χωρίς τυμπανοκρουσίες το δικό της σπίτι στο Μαϊάμι Μπιτς, μεσαίας αξίας σπίτι μόλις τριών υπνοδωματίων και τριών μπάνιων προς 1,25 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγές λένε ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει αυτό το ακίνητο ως γραφείο και ότι έχει αγοράσει επίσης ένα άλλο μεγαλύτερο σπίτι στην περιοχή.

Η 42χρονη σήμερα Ζιζέλ θα διατηρήσει και το σπίτι τους στη χερσόνησο Νικόγια στην Κόστα Ρίκα όπου συνηθίζει να περνά τις διακοπές με τα παιδιά τους.

Στα ακίνητα που απέκτησε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γάμου τους, περιλαμβάνεται και ένα σπίτι στις Μπαχάμες, ακόμη μια έπαυλη στο Yellowstone Club στη Μοντάνα καθώς και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Αν και τα έγγραφα του διαζυγίου παραμένουν απόρρητα, πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι συμφώνησε για από κοινού επιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 12χρονου Μπέντζαμιν και της 9χρονης Βίβιαν.

Σημειώνεται ότι ο Μπρέιντι έχει κι έναν γιο, τον Τζακ που είναι 15 ετών, με την 50χρονη ηθοποιό και πρώην μοντέλο Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.

Η εκτιμώμενη περιουσία του σταρ του NLF προσεγγίζει τα 333 εκατομμύρια δολάρια, ενώ της Ζιζέλ - που είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο - αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι: Το βελούδινο διαζύγιο χάρη στο "μπετόν αρμέ" προγαμιαίο συμβόλαιο - Οι τεράστιες περιουσίες

ΖΙΖΕΛ - ΜΠΡΕΪΝΤΙ

ΖΙΖΕΛ - ΜΠΡΕΪΝΤΙ

ΖΙΖΕΛ - ΜΠΡΕΪΝΤΙ

ΖΙΖΕΛ ΚΟΡΗ ΓΙΟΓΚΑ
Από αριστερά προς τα δεξιά, η Ζιζέλ στην ίδια πόζα με την κόρη της Βίβιαν σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής της μικρής, πάντα αφοσιωμένη μητέρα.

ΖΙΖΕΛ - ΜΠΡΕΪΝΤΙ ΠΑΙΔΙΑ
Τα παιδιά της Ζιζέλ φωτογραφημένα με τον αδελφό τους, Τζακ, από τον πρώτο γάμο του Τομ Μπρέιντι.

ΖΙΖΕΛ - ΜΠΡΕΪΝΤΙ

Πηγή: TheTOC.gr