Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η πανύψηλη μελαχρινή καλλονή σύντροφός του

Την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη με τον γιο τους στην αγκαλιά φιλοξενεί το νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Σε αυτό είδαμε την μελαχρινή καλλονή που έφερε στον κόσμο τον γιο του δημοφιλή σεφ. Το ζευγάρι έκανε βόλτα στην Αθήνα με την πανύψηλη μελαχρινή σύντροφο του Ιωαννίδη να κρατά στην αγκαλιά τους τον έξι μηνών γιο τους.

Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ καμία φωτογραφία τους.

Ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης είχε μιλήσει για την "άγνωστη" σύντροφό του, αναφέροντας ότι είναι πολύ όμορφη κι ελπίζει να της μοιάσει ο γιος τους.

"Νιώθω εξαιρετικά όπως κάθε πατέρας. Είναι μοναδική στιγμή. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα όταν τον πήρα αγκαλιά. Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο παρά τα συναισθήματά του. Σίγουρα ο φόβος υπάρχει μην σπάσει κάτι, αλλά τον πήρα αγκαλιά. Δεν μ’ αρέσει η ιδιωτική μου ζωή να φαίνεται δημόσια. Θα τον πούμε Κωνσταντίνο, από τον μπαμπά της μαμάς".

Η συνέχεια είχε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις όπως αν το ζευγάρι θα κάνει δεύτερο παιδί ή αν σκέφτεται να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί με τον ίδιο να απαντά θέτοντας τα όριά του:

"Δεν μίλησε κανείς για γάμο". Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι ερωτήσεις ήταν προσωπικές και δεν θα ήθελε να απαντήσει. Τέλος, στην ερώτηση αν του μοιάζει, ο σεφ, απάντησε αυθόρμητα και πολύ γλυκά: "Ελπίζω να μοιάζει στη μαμά του, γιατί είναι πολύ όμορφη".

Το 2019, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει ότι κάνει μαθήματα μαγειρικής στη σύντροφό του.

Σε ερώτηση αν μαγειρεύει ο ίδιος στο σπίτι είχε απαντήσει: "Όχι, δεν έχω χρόνο. Μαγειρεύω όμως. Συνήθως εκπαιδεύω τη φίλη μου στη μαγειρική για να μαγειρεύει εκείνη".

Δείτε όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο.





οκ

Πάνος Ιωαννίδης

Πηγή: TheTOC.gr