Γέννησε η ηθοποιός Μαίρη Μηνά - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης


Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την Τετάρτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.300 γρ, όπως μετέφερε η εκπομπή Breakfast@star.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Σαράντης είχε επιβεβαιώσει μόλις πριν από λίγες μέρες στο Στούντιο 4 την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς…Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς".

Σημειώνεται ότι, η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι ζευγάρι από το 2018 και πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης μετακόμισαν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον Κεραμεικό.

Την Μαίρη Μηνά, την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Alpha "Αγγελική". H ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών το 2016. Ακόμα έχει κάνει σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θέατρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, και έχει μεταπτυχιακό στην δραματοθεραπεία.

Γέννησε η ηθοποιός Μαίρη Μηνά - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης

ΜΑΙΡΗ ΜΗΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΜΑΙΡΗ ΜΗΝΑ

Πηγή: TheTOC.gr