Γέννησε η Λάουρα Νάργες - Η πρώτη φωτό και το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Σαντικάι

Στιγμές ευτυχίας ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τον τραγουδιστή να αναρτά στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού και να αποκαλύπτει το όνομά του.

Παράλληλα, εξέφρασε την αγάπη του στη σύντροφό του με μία συγκινητική λεζάντα: "Καλωσήρθες αντράκο μου!! Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ! Σ’αγαπάω" έγραψε χαρακτηριστικά

Με νεότερη ανάρτησή του, ο Χρήστος Σαντικάι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως ο γιος του θα ονομάζεται Αλέξανδρος.

"Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δεν θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα", είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε πως είχε δύσκολη εγκυμοσύνη και πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα στο κρεβάτι. "Μιας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…", είχε σχολιάσει η Λάουρα Νάργες σε ανάρτησή της.

Γέννησε η Λάουρα Νάργες - Η πρώτη φωτό και το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Σαντικάι

Χρήστος Σαντικάι

Πηγή: TheTOC.gr