Μαίρη Μηνά: Εγκυος στο πρώτο της παιδάκι η ηθοποιός



Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της, επίσης γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του παιδιού τους, που θα επισφραγήσει και τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαρλαντης δεν αποκαλύπτουν ακόμα τη χαρμόσυνη είδηση, την οποία έχουν μοιραστεί μόνο με δικούς τους ανθρώπους. Αλλωστε το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους και δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή.

Σημειώνεται ότι, η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι ζευγάρι από το 2018 και πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης μετακόμισαν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον Κεραμεικό.

"Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του πριν από δύο χρόνια.

Την Μαίρη Μηνά, την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Alpha "Αγγελική".

H ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών το 2016. Ακόμα έχει κάνει σπουδές Κοινωνικής Λειτουργού, θέατρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, και έχει μεταπτυχιακό στην δραματοθεραπεία.

Μαίρη Μηνά: Εγκυος στο πρώτο της παιδάκι η ηθοποιός

ΜΑΙΡΗ ΜΗΝΑ

ΜΑΙΡΗ ΜΗΝΑ

Πηγή: TheTOC.gr