Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της μετά την υιοθεσία



Δύο ετών έγινε η κορούλα της Ευγενίας Δημητροπούλου και η ηθοποιός της έκανε το καθιερωμένο πάρτι για τα γενέθλιά της, πλημμυρισμένη από χαρά.

Toν Δεκέμβριο του 2021 η Ευγενία Δημητροπούλου ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε την κόρη της, και έγινε μητέρα για πρώτη φορά και μαζί με τον σύζυγό της βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Εύας, το οποίο έγινε στην παραλία.

Οπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο στολισμός ειχε θεμα τον ζωολογικό κήπο και η πανέμορφη τούρτα με τα ζωάκια στο ντεκόρ έγραφε ευχές.

"Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα αλλά για εμάς γιορτάζει όλη η πλάση! Πρώτα γενέθλια αγκαλιά! Χρόνια πολλά Εύα μου! Να χαίρεσαι, να ανοίγεις τα φτερά σου, να αλαργεύεις, να μαγεύεις τον τόπο με το γέλιο σου", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ίδια μάλιστα φορούσε στο κεφάλι της ένα στολίδι που έγραφε "proud mom" (περήφανη μαμά).

Στα γενέθλια, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, ήταν καλεσμένοι και η Λένα Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον γιο τους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες για την απόφαση που πήραν με τον σύζυγό της να υιοθετίσουν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε. Η ίδια περιέγραψε τις δυσκολίες που συνάντησαν, αλλά και την πρώτη τους συνάντηση με το μωρό.

"Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας", είπε η ηθοποιός.

"Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση".

"Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα "έγινα μάνα” μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα", είπε επίσης η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της μετά την υιοθεσία - Το πάρτι στην παραλία & ο zoo στολισμός

11

11

μπουρδουμησ

Ευγενία Δημητροπούλου

Πηγή: TheTOC.gr