Ανησυχία στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες μέλισσες» - Πότε επιστρέφουν με τέσσερα επεισόδια;Οι «Άγριες μέλισσες» ήταν ένα από τα προγράμματα που χτυπήθηκαν περισσότερο από τον κορονοϊό, αφού πολλά μέλη της παραγωγής νόσησαν μέσα στις γιορτές, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να μείνουν πίσω.

Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου αναγκάστηκε να μειώσει τα επεισόδια της σειράς από τέσσερα σε δύο την εβδομάδα, αφού πλέον δεν υπήρχε ικανό στοκ επεισοδίων για να καλύψει την καθημερινή προβολή. Μέχρι πότε όμως θα συνεχιστεί αυτή η λύση έκτακτης ανάγκης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στο znews, ο μέχρι τώρα σχεδιασμός θέλει τις «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίζουν με δύο επεισόδια την εβδομάδα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, η σειρά θα επιστρέψει στον αρχικό της προγραμματισμό, κρατώντας παρέα στους τηλεθεατές από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Μέχρι τότε πάντως τα στελέχη του ΑΝΤ1 κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», αφού είναι πολλοί που θεωρούν ότι η συγκεκριμένη παύση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες σε επίπεδο τηλεθέασης, ευνοώντας τα προγράμματα του ανταγωνισμού.

Πηγή: tvnea.gr