Συνταγές
Τάρτα με απάκι κοτόπουλο, τοματίνια και πιπεριά

Μια super απολαυστική τάρτα που δροσίζεται με πιπεριές και τοματίνια, που ισορροπεί με φιλέτο πράσινης ελιάς και ολοκληρώνεται με λεπτοκομένο απάκι κοτόπουλο.
Υλικά
- 1 δόση φύλλο τάρτας
- 300 γρ φέτα τριμμένη
- 200 γρ γιαούρτι
- 100 γρ ανθότυρο
- 1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 100 γρ απάκι κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 6 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 50 γρ φιλέτο ελιάς
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κάνουμε τυφλό ψήσιμο στην τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ
- Σε ένα με γάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τοματίνια και το μισό κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε την τάρτα με τα τοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
- Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε
Πηγή: Cool Artisan


