Τάρτα με απάκι κοτόπουλο, τοματίνια και πιπεριά



Μια super απολαυστική τάρτα που δροσίζεται με πιπεριές και τοματίνια, που ισορροπεί με φιλέτο πράσινης ελιάς και ολοκληρώνεται με λεπτοκομένο απάκι κοτόπουλο.


Υλικά

  • 1 δόση φύλλο τάρτας
  • 300 γρ φέτα τριμμένη
  • 200 γρ γιαούρτι
  • 100 γρ ανθότυρο
  • 1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 100 γρ απάκι κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 6 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 50 γρ φιλέτο ελιάς
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση
  • Κάνουμε τυφλό ψήσιμο στην τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ
  • Σε ένα με γάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τοματίνια και το μισό κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.
  • Καλύπτουμε την τάρτα με τα τοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
  • Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε



Πηγή: Cool Artisan