Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη που θα συζητηθούν



Στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος της από την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στους δημοσιογράφους για το πώς νιώθει τώρα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, το ενδεχόμενο επιστροφής της, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ο ALPHA δεν βρισκόταν στην εκδήλωση.

“Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη – περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα.”, είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε.»,ανέφερε η παρουσιάστριαγια το ποτέ θα επιστρέψει.

Η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Alpha δεν έστειλε κάμερα στην εκδήλωση, απάντησε:

«Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί απουσιάζει ο Alpha. Γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.