Εγκυος η Σάνσα του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ


Η 23χρονη ηθοποιός από την Αγγλία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, πέρυσι τον Μάιο σε μια διόλου συνηθισμένη τελετή στο Λας Βέγκας, παρουσία ενός σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ, και στην συνέχεια έκαναν έναν πολύ μεγάλο γάμο στην Γαλλία τον Ιούλιο.

«Το ζευγάρι προσπαθεί να μείνει προσγειωμένο και δεν θέλει να γίνει τίποτε ακόμη γνωστό, αλλά οι φίλοι και η οικογένειά τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι» δήλωσε μια πηγή στο Just Jared με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Η Σόφι Τέρνερ αναζητά ρούχα που θα φορέσει στο κόκκινο χαλί τα οποία θα αγκαλιάζουν το σώμα της που αλλάζει διαρκώς στην εγκυμοσύνη».

Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ, που υποδύθηκε την Σάνσα Σταρκ στην τηλεοπτική σειρά του HBO, «Game of Thrones», σόκαραν τους οπαδούς τους με τον γάμο – έκπληξη που έκαναν στο Λας Βέγκας, λιγότερο από δύο ώρες μετά την εμφάνισή τους στα βραβείο Billboard Music Awards τον Μάιο.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε αργότερα πως οι γονείς του έμαθαν για τον γάμο από το διαδίκτυο. Από την πλευρά της, η Σόφι Τέρνερ είχε δηλώσει πως ο πατέρας της ήταν ενθουσιασμένος με την επιλογή της στο θέμα του συζύγου.

Όπως είχε δηλώσει: «Ο μπαμπάς μου ήταν τρισευτυχισμένος που παντρεύτηκα έναν μουσικό γιατί ήταν κάτι που πάντα ήθελε. ‘Θα παντρευτείς ή έναν παίκτη του ράγκμπι ή έναν μουσικό’. Έτσι μου έλεγε.».  

Και μετά τον γάμο έκπληξη με τους ελάχιστους καλεσμένους, ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκαν και πάλι μπροστά στα μέλη της οικογένειάς τους και φίλους σε μια πανάκριβη τελετή στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας, όπου παράνυμφος ήταν η συμπρωταγωνίστρια της Σόφι Τέρνερ, Μέισι Γουίλιαμς.


Πηγή: www.markos.tv