Πόλεμος για τις... 4000 γυναίκες: Γνωστός δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον Σπαλιάρα!


Δείτε τι λέει ο δημοσιογράφος που κινείται νομικά εναντίον του Σπαλιάρα, κατηγορώντας τον ότι... ψεύδεται ασύστολα!

Είδαμε την ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα στο Instagram με την οποία ουσιαστικά αποκηρύσσει την δήλωση που σου είχε κάνει για τις 4.000 γυναίκες και έγραψε ότι πιέστηκε μετά από 3 ώρες συνέντευξη να κάνει τη δήλωση αυτή. Τι έχεις να πεις εσύ;

Το αν ο ίδιος επιθυμεί να αποκηρύξει τη δήλωση του έπειτα από πέντε χρόνια προσωπικά δε με αφορά. Το ότι αναφέρει όμως πώς πιέστηκε προκειμένου να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση ή το να αναφέρει ψευδώς πώς επί τρεις ώρες προσπαθούσα να του εκμαιεύσω τα όσα είπε τότε στο περιοδικό Εγώ είναι 100% αναληθές, παραπλανητικό και αν μη τι άλλο εμετικό.
Πραγματικά με σοκάρει η συμπεριφορά του. Είναι ανακριβές κάθε τι που λέει. Το πράττει για δεύτερη φορά. Ψεύδεται ασύστολα.

Νοιώθεις ότι προσβάλλεται η επαγγελματική σου υπόσταση;

Ασκώ είκοσι τρία χρόνια το επάγγελμα του δημοσιογράφου, έχω κάνει περισσότερες από 2.500 συνεντεύξεις. Είχα την τύχη να συναντηθώ με σπουδαίες προσωπικότητες. Ανάμεσά τους οι Βασίλης Βασιλικός, Δημήτρης Μυταράς, Σπύρος Ευαγγελάτος, Αντώνης Βαρδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Πασαλλάρης, Μίμης Πλέσσας, Σεραφείμ Φυντανίδης, Κώστας Ζουράρης, Μαρία Φαραντούρη, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Θάνος Μικρούτσικος, Διαγόρας Χρονόπουλος, Ρωζίτα Σώκου, Σπύρος Μερκούρης κτλ. Άνθρωποι με κύρος, αλήθεια και στιβαρή προσωπικότητα. Έχω κάνει κατά το πλείστον ανθρωποκεντρικές συνεντεύξεις. Κανείς δεν είχε πρόβλημα με τη δουλειά μου. Εν αντιθέσει την εξήραν. Δε μπορεί ο κυρίος Σπαλιάρας να προσβάλει την επαγγελματική μου υπόσταση, όσες αναλήθειες και αν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει γιατί δε βγήκα χθες στο χώρο. Δεν του το επιτρέπω όμως. Αυτός είναι ο λόγος που θα κινηθώ νομικά απέναντι του.
 

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι παρόμοιο ο κύριος Σπαλιάρας. Γιατί κινείσαι τώρα νομικά;

Πριν από περίπου 4 χρόνια βγήκε στο «Πρωϊνό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και είχε και τότε και αν είχε αναφέρει ψεύδη σχετικά με τη συνέντευξή μας. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ζήτησε συγνώμη, μου είπε ότι δε μπορούσε να διαχειριστεί τη δήλωση του και έκανε μια δημόσια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προσπαθώντας ουσιαστικά να αποκαταστήσει τα όσα είχε πει στην τηλεοπτική του συνέντευξη . Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που αγαπά τον πόλεμο και βλέποντας ότι είχε τη διάθεση να ανακαλέσει δεν κινήθηκα νομικά. Δεν έδωσα συνέχεια. Τώρα όμως αναγκάζομαι να καταφύγω στη δικαιοσύνη αφού επαναλαμβάνει τα ίδια ψεύδη.

Πηγή: gossip-tv.gr