Κατερίνα Καινούργιου: Τα λάθη και η προσωπική ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων της τηλεόρασης που δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή, όμως τα κατάφεραν! Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει μία από τις πιο δημιουργικές και ώριμες φάσεις της ζωής της, πατάει γερά στα πόδια της και σχεδιάζει το μέλλον της με αισιοδοξία. Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη δημιουργία οικογένειας, για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και τα μυστικά της διατροφής και γυμναστικής της. "Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει", αναφέρει η ξανθιά παρουσιάστρια για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δουλέψει σκληρά στο πέρασμα του χρόνου και έχει εξελιχθεί αρκετά τόσο όσον αφορά την εικόνα όσο και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει ως άνθρωπος. "Όσο περνάνε τα χρόνια αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο και διώχνεις τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες. Προσωπικά έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Καμιά φορά η ανασφάλεια είναι για καλό. Σε κρατάει προσγειωμένο. Σε αυτή την δουλειά, όταν διανύεις μια περίοδο που πάει καλά, έχει επιτυχία και αμείβεσαι αναλόγως, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Η ανασφάλεια σε κρατά γειωμένο. Ώρες ώρες την αγαπώ. Ψώνιο δεν έχω υπάρξει και ούτε θα υπάρξω". Όσον αφορά τη διατροφή της και την αλλαγή στο σώμα της, η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: "Έχω προσπαθήσει πολύ. Έχω προσέξει τη διατροφή μου και έχω κάνει πολλή γυμναστική. Θα πάω στον δερματολόγο και θα κάνω θεραπείες που θα με βοηθήσουν στην σύσφιξη. Επίσης, θα βάλω κάθε βράδυ τις κρέμες μου. Επειδή είμαι πολύ λιχούδα, όταν φάω πολύ για κάποιες ημέρες μετά θα κάνω detox. Πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και πίνω πράσινο τσάι. Όσο μεγαλώνω το σώμα μου γίνεται όλο και καλύτερο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε αναψυκτικά.

Δεν έχω κάνει καμία κατάχρηση και το λέω με μεγάλη υπερηφάνεια. Είμαι ένας clean οργανισμός, οπότε αν προσέχω το σώμα μου γίνεται καλύτερο. Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια γυμναστική, ασκήσεις ενδυνάμωσης και TRX. Ξέρω πως αν θέλω να χάσω μερικά κιλά κι επειδή ξεφεύγω πολλές φορές με την σοκολάτα και το φαγητό, θα προσέξω να μην φάω υδατάνθρακα, θα βάλω περισσότερο ψάρι στη διατροφή μου και θα αποφύγω τα γλυκά. Τέλος, η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε για την προσωπική της ζωή: "Επειδή στο παρελθόν έχω κάνει αρκετά λάθη, έχω αποφασίσει ότι η προσωπική ζωή λέγεται για κάποιο λόγο προσωπική. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν υπάρχει λόγος να πεις ούτε ότι είσαι καλά, ούτε ότι είσαι μόνη σου και δεν είσαι καλά. Αυτό αφορά εμένα. Θα ήθελα να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου και τις συνεργασίες μου".

Πηγή: www.govastileto.gr