Τάμτα: Μιλάει για τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τάμτα στο περιοδικό "Must", η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της.

-Έγινες μαμά σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Πώς το αντιμετώπισες τότε που έμαθες ότι ήσουν έγκυος;

"Ήμουν παντρεμένη. Τότε μου φαινόταν κάτι φυσιολογικό. Αφού παντρεύτηκα μετά θα έκανα παιδί. Τώρα που κοιτάω πίσω, μου φαίνεται απίστευτο και κυρίως λόγω ηλικίας".

-Ποια ήταν η μεγαλύτερη αγωνία και οι φόβοι σου μεγαλώνοντας μόνη σου ένα παιδί, και τι μηνύματα θα ήθελες να δώσεις στις γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο;

"Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται, και είμαι σίγουρη ότι αυτές που το διαβάζουν αυτό ξέρουν ακριβώς τι εννοώ. Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ".

Πηγή: www.govastileto.gr