Γυναίκα με προβλήματα γονιμότητας

Μια γυναίκα που προσπαθεί χωρίς επιτυχία να γίνει μανούλα, έρχεται αντιμέτωπη με συναισθηματικές προκλήσεις, τις οποίες ψάχνει τη δύναμη να τις ξεπεράσει:

  • Η ελπίδα και ο ενθουσιασμός ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, η αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, η διάψευση και η απελπισία όταν τα νέα είναι αρνητικά. Χρειάζεται μεγάλη ψυχική δύναμη για να μη χαθούν οι ισορροπίες.

  • Όλες οι γυναίκες περνούν από το στάδιο που μισούν το σώμα τους και το θεωρούν υπεύθυνο για τη δυσκολία τους να κάνουν παιδί. Είναι αλήθεια δύσκολο να αγαπήσει και να φροντίσει το σώμα της, όταν νιώθει ότι την απογοητεύει ξανά και ξανά.

  • Η αίσθηση πώς δεν ελέγχει τα πράγματα, πώς ακόμα κι αν ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών, ακόμα κι αν είναι συνεπής και αφοσιωμένη στην προσπάθειά της και πάλι το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από την ίδια είναι κάτι που επίσης επηρεάζει αρνητικά της ψυχολογία της.

  • Ξεκινώντας αυτή τη μακρά διαδρομή, κάθε γυναίκα είναι αισιόδοξη, δυνατή, γεμάτη πίστη ότι σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια της το μωράκι της. Και είναι στα αλήθεια δύσκολο καθώς περνά ο καιρός και αυτό το μωράκι δεν έρχεται, να μη χάσει τον εαυτό της.