Δημήτρης Ουγγαρέζος–Ιλένια Ουίλιαμς: Βόλτα στη νέα γειτονιά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι με τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι πήρε την απόφαση και έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην κοινή ζωή του. Συγκεκριμένα, μετά την Πρωτοχρονιά, μετακόμισαν από το Παλαιό Φάληρο στο καινούριο τους σπίτι στην Κηφισιά.

Τον λόγο που το ζευγάρι θέλησε να αλλάξει σπίτι τον είχε αποκαλύψει, πριν δύο μήνες, φίλης της Ιλένιας στην εφημερίδα Real Life, λέγοντας: «Ήθελαν και οι δύο να κάνουν αυτό το βήμα για ένα μεγαλύτερο σπίτι. Η Ιλένια θέλει το νέο σπίτι όπου θα στεγάσει μαζί με τον Δημήτρη τον έρωτά τους να είναι ολοκαίνουργιο, ακόμα και σε έπιπλα, αλλά και λειτουργικό». Πλέον, ο Δημήτρης και η Ιλένια έχουν εγκατασταθεί πλήρως στο νέο τους σπίτι και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους γειτονιά.

Γι’ αυτό και, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, κάνουν βόλτες στα στενά της περιοχής, έχοντας πάντα μαζί τον αγαπημένο τους σκύλο Cooper. Σε μια από αυτές τις κοινές εξόδους τους στην Κηφισιά τους πέτυχε πρόσφατα και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Χαλαροί και ευδιάθετοι, με casual look αλλά πάντα στιλάτοι, απόλαυσαν τον περίπατό τους, με την Ιλένια να μην αφήνει λεπτό από το χέρι της το λουρί του πιο πιστού τους φίλου. 


Πηγή: www.tlife.gr