Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: "Είναι παλικάρι"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Real" παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, για το σύζυγό της και για την κόρη της, Ισμήνη.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται για την επίθεση, η Μαρία απαντά:

«Ένιωσα μεγάλη οργή για την επίθεση. Μετά το είδα πιο ψύχραιμα. Πλέον είμαι προσεχτική. Πήραμε αρκετά μέτρα ασφαλείας. Έχουμε προχωρήσει σε έρευνες» ενώ σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι το έκανε για διαφημιστικούς λόγους, η ηθοποιός δηλώνει:

«Είπα “αν υπάρχει Θεός!”. Το έβγαλαν οι ίδιοι οι άνθρωποι που πήραν την είδηση από το αστυνομικό τμήμα. Δεν προλάβαμε να φύγουμε με τον Γιάννη από το αστυνομικό τμήμα και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Όπως και όταν έμεινα έγκυος. Δεν είχα προλάβει να καταλάβω εγώ ότι είμαι έγκυος και ήδη το είχαν μάθει».  

Όσον αφορά την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» η ηθοποιός αναφέρει:

«Κατ'αρχάς όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν κατενθουσιασμένη. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ταινία. Είναι μια υπέροχη κωμωδία. Επίσης, έχω μεγάλη αγάπη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που έχει υποδυθεί αυτόν το ρόλο. Ένιωθα μεγάλο βάρος και μεγάλη προσμονή για να ξεκινήσω τις θεατρικές παραστάσεις».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, το σύζυγό της και την κόρη τους. Η δημοσιογράφος τη ρωτά αν θαυμάζει τον Γιάννη και εκείνη αποκαλύπτει:

«Τον Γιάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι παλικάρι–με όλη τη σημασία της λέξης. Με τον τσαμπουκά του, την ενέργειά του, με το πάθος του. Είναι παλικάρι και δεν έχουμε πολλά παλικάρια».

Παράλληλα, η Μαρία δηλώνει ότι ονειρεύεται για την Ισμήνη να γίνει ένας καλός άνθρωπος και να έχει ήθος. Να σέβεται και να εκτιμά τους ανθρώπους και τη ζωή.

Πηγή: www.govastileto.gr