Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για την εγκυμοσύνη της


Μικρή - μικρή μπαίνει στα βάσανα, αν συγκρίνουμε από τους μέσους όρους ηλικίας που γεννάνε πλέον το πρώτο τους παιδί, η ανερχόμενη παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών, Δέσποινα Καμπούρη.

Η 29χρονη Δέσποινα μίλησε για την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας με πάθος ότι δεν της... έτυχε αλλά... πέτυχε και δείχνοντας ότι είναι πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, όσο και με το ότι παραμένει κομψή και όμορφη.

«Πάντα είναι ξαφνική η είδηση μιας εγκυμοσύνης, αλλά δεν ήταν και τυχαίο. Φυσικά και το θέλαμε! Τώρα είναι εύκολη η εγκυμοσύνη, τον πρώτο καιρό δεν ήταν καθόλου. Είχα διάφορα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Έχω πάρει τέσσερα με πέντε κιλά» είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Όσον αφορά στο γάμο της, η 29χρονη παρουσιάστρια λέει: «Ακόμα δεν έχουμε βγάλει τις άδειες γάμου και αν δεν καθυστερήσουμε με κάποια γραφειοκρατικά θεματάκια, νομίζω πως πολύ σύντομα θα παντρευτούμε. Είναι θέμα χρόνου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, η Δέσποινα αποκάλυψε: «Εννοείται! Νομίζω θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι».