Μαρία Μπεκατώρου: "Δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα υιοθεσίας"

Η Μαρία Μπεκατώρου ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Αντώνη Αλεβιζόπουλου, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια.

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Real News", αποκάλυψε αν ο γάμος της πέρασε κρίση ποτέ, ενώ για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στο κεφάλαιο παιδί στη ζωή της.

-Πόσα χρόνια είσαι με το σύζυγό σου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο; Τι είναι αυτό που κρατά ζωντανό το πάθος σας;

«Είμαστε μαζί 20 χρόνια, oύτε κι εγώ το πιστεύω! Είναι πολλά τα χρόνια, είναι υπέροχα χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε μαζί. Αγαπιόμαστε αληθινά. Όταν αγαπάς αληθινά, τα πάντα είναι πιο εύκολα. Όταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να είστε χαρούμενοι και οι δύο. Απλά πράγματα».

-Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας; Πώς καταφέρατε να την ξεπεράσετε;

«Όχι, κρίση δε θα το έλεγα. Μάλλον έχουμε περάσει περιόδους ελεγχόμενης...γκρίνιας, για να το πω πιο επιστημονικά. Να τσακωθούμε και να μη μιλάει ο ένας στον άλλον δεν έχει γίνει ποτέ. Όλα είναι θέμα καλής διάθεσης και φυσικά αληθινών συναισθημάτων. Αρκούν αυτά».

-Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας;

«Η ζήλια η φυσιολογική πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι στο πλαίσιο μιας ωραίας σχέσης, χωρίς όμως υπερβολές. Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα. Αλλωστε, καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ ακραίων συμπεριφορών και έτσι ακριβώς είναι και ο Αντώνης».

-Έχεις εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να αποκτήσετε ένα παιδί. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

«Νομίζω ότι τα έχω πει όλα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα θέλαμε. Αν δε γίνει, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η ζωή συνεχίζεται».

-Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα της υιοθεσίας;

«Προς το παρόν, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι σε μια φάση που απλά προσπαθώ να ηρεμήσω και να μη σκέφτομαι κάτι παραπάνω. Όλα θέλουν ηρεμία και λογική αντιμετώπιση. Αυτό πλέον το έχω καταλάβει πολύ καλά».

Πηγή: www.govastileto.gr