Meghan-Harry: Θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από Αφρική

Από τη στιγμή που παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan του ο Τύπος περιμένει με αγωνία τα νέα για την πρώτη εγκυμοσύνη της 36χρονης πρώην ηθοποιού που παράτησε την καριέρα της για τη θέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Globe το ζευγάρι είναι έτοιμο να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική!  

Σύμφωνα με αυτό το, ομολογουμένως εξωφρενικό, δημοσίευμα οι νιόπαντροι «ερωτεύτηκαν» ένα 6 μηνών κοριτσάκι που συνάντησαν σε ορφανοτροφείο της Μποτσουάνα, όταν επισκέφτηκαν τη χώρα στο πλαίσιο του γαμήλιου ταξιδιού τους.

Το ρεπορτάζ όμως μεταφέρει και την ταραχή που έχει δημιουργήσει αυτό το ενδεχόμενο στο παλάτι καθώς όπως αναφέρεται «δεν υπάρχει προηγούμενο, ούτε στη σφαίρα της φαντασίας».

Η πηγή εκ των έσω που επικαλείται η Globe υποστηρίζει ότι ο Harry και η Meghan θέλουν διακαώς να κάνουν γρήγορα οικογένεια, όμως από τη μια η ηλικία εκείνης και από την άλλη η λατρεία που έχουν και οι δυο στην Αφρική, τους έχει κάνει την ιδέα πολύ θελκτική.

Μία άλλη πηγή υποστηρίζει ότι η ιδέα ήταν της Meghan, η οποία με αυτό τον τρόπο ήθελε να τιμήσει τη μητέρα της, Doria και την καταγωγή της, γεγονός που ο Harry ασπάζεται απόλυτα.

Αν όντως, ισχύει κάτι τέτοιο, φυσικά και θα φανεί άμεσα. Η είδηση φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί και φαντάζει μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: www.govastileto.gr